به نمایشگاه محصولات فروشگاه دلتاتکنیک خوش آمدید، در صورت عدم وجود محصول در سایت با ما تماس بگیرید

شنای بدون برخورد با الترا سوند

بازدید: 141 بازدید
BionicFinWave

ربات زیر آب BionicFinWave از طریق یک سیستم لوله مانور می دهد

دلفین‌ها و نهنگ‌ها حتی می‌توانند راه خود را در آب‌های تیره و تاریک به لطف صدای پژواک طبیعی خود پیدا کنند. زیردریایی ها نیز همچنین از فناوری اولتراسوند برای اهداف مکان یابی استفاده می کنند. سنسورهای اولتراسوند می توانند فاصله را حتی تا مواد شفاف و زیر آب محاسبه کنند. BionicFinWave از این ویژگی ها به نفع خود استفاده می کند. به لطف حسگرهای اولتراسوند، ربات زیر آب بیونیک بدون برخورد از طریق یک سیستم لوله ساخته شده از شیشه اکریلیک شنا می کند.

سنسورهای اولتراسوند امواج صوتی را در محدوده فرکانس بالا به سمت هدف خود منتقل می کنند که امواج صوتی را به صورت پژواک منعکس می کند. سنسورها این سیگنال ها را دریافت می کنند و می توانند فاصله را با استفاده از فاصله زمانی تا بازگشت پژواک محاسبه کنند. با استفاده از این اصل اندازه گیری می توان فاصله ها را اندازه گرفت و موقعیت خود را تعیین کرد.

ربات زیر آب BionicFinWave با حرکت باله‌های موج‌دار خود از این فناوری برای شنا کردن بدون برخورد در یک سیستم لوله شفاف استفاده می‌کند. پنج حسگر اولتراسوند روی سر آن و فناوری حسگر اینرسی به طور مداوم فاصله تا دیوارها و جهت واقعی آن را از طریق آب اندازه گیری می کنند. یک پردازنده، این داده ها را تجزیه و تحلیل می کند و از آن برای بررسی زمانی که انحنای سیستم لوله وجود دارد استفاده می کند. باله ها را طوری کنترل می کند که BionicFinWave تا حد امکان در مرکز شنا کند و به دیوارها برخورد نکند.

دسته‌بندی مجله تکنولوژی
اشتراک گذاری
نوشته‌های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود به سایت